top of page
na luke.jpg

POCTIVÁ PRÁCA V MALADINOVE

Ako stále rozvíjajúci sa kolektív často potrebujeme novú pracovnú silu alebo posilňujeme už existujúce oddelenia. Radi by sme v Maladinove vytvárali atmosféru, kde sa ľudia cítia dobre a pracujú preto, že ich práca napĺňa. Pokiaľ si myslíte, že máte v Maladinove čím prispieť, prezrite si naše aktuálne voľné pracovné pozície a v budúcnosti sa tešíme, že sa možno práve vy stanete členom našej rodiny.

TRVALÝ PRACOVNÝ POMER

Waitering

ČAŠNÍK V BERNARD PUBE

1100 EUR/mesiac + príplatky + variabilná zložka + možnosť prenocovania

Do reštaurácie Bernard Pub Maladinovo hľadáme usmievavých, proaktívnych ľudí, ktorí majú záujem pracovať v poctivej gastronómii a baví ich komunikácia s hosťami.

- komunikácia so zákazníkmi ich obsluha a servírovanie jedál
- profesionálne vystupovanie, dobrá nálada a úsmev
- ústretovosť k požiadavkám hostí – interpretácia požiadaviek hostí nadriadenému
- prezentačné schopnosti a znalosť ponúkaných nápojov a jedál
- profesionálne poradenstvo pri výbere produktov reštaurácie, baru a celého rezortu
- orientácia na hosťa a schopnosti predaja
- práca s pokladňou, mobilným čašníkom
- hmotná zodpovednosť v zmysle zákonníka práce
- profesionálne správanie podľa hotelových štandardov
- dodržiavanie prevádzkových, hygienických a bezpečnostných predpisov

Waitering

F&B MANAŽÉR V BERNARD PUBE

od 1300 EUR/mesiac, podľa znalostí

Hľadáme šikovného manažéra/manažérku do reštaurácie Bernard Pub Maladinovo, kde môžeš ukázať svoje znalosti a zručnosti pri poskytovaní špičkových služieb s cieľom priniesť hosťom nezabudnuteľný gastronomický zážitok.

Tvojou úlohou bude:
- vedenie gastro úseku – reštaurácia, kuchyňa, ich sklady
- zabezpečenie plnenia nastavených cieľov v rámci gastro úseku
- zodpovednosť za dodržiavanie hygienických predpisov, technologických výrobných postupov,
HACCP, gastronomických zásad a jednotných zásad obsluhy
- vedenie pracovného tímu a vytváranie dobrej pracovnej atmosféry na stmelenie kolektívu
- spracovávanie denných tržieb, ich reporting

- organizácia akcií a podujatí v reštaurácii

- dohliadanie na dodržiavanie našich štandardov a pracovných postupov

bottom of page