Maladinovo - Ranajky, ihrisko, welness 001a.jpg

V Maladinove sme mali tú česť otvoriť prvý Bernard Pub na Slovensku. Sme odhodlaní svojou úrovňou gastronómie konkurovať tým najlepším hráčom na Liptove. Reštaurácia zabezpečuje raňajky aj polpenziu ubytovaným v rezorte, zároveň však ku nám pozývame všetkých na naše à la carte, denné menu a hlavne fantastického Bernarda.

PRVÝ BERNARD PUB

NA SLOVENSKU

Od pondelka 13.9. meníme štruktúru denného menu a zároveň opäť začíname ponúkať možnosť nechať si vaše obľúbene jedlo doviesť až domov. Na výber bude z piatich jedál od ceny 5,90€, ktoré si budete môcť objednať cez telefónne číslo, email, náš rezervačný systém alebo bistro.sk

OPÄŤ ROBÍME
ROZVOZ

DENNÉ MENU

Reštaurácia Bernard Pub v súčasnosti ponúka aj denné menu počas pracovných dní. Pokiaľ si aj počas týždňa na obed potrpíte na kvalitnom a s nápadom pripravenom jedle informujte sa o menu na aktuálny týždeň.

REŠTAURÁCIA A À LA CARTE

Dve terasy, detské ihrisko, priestranný a štýlový interiér spolu s vyladeným menu s domácimi aj zahraničnými špecialitami a fantastickým pivom Bernard, robia z našej reštaurácie skvelé miesto na posedenie s priateľmi aj rodinou.

Nasledujúce tri mesiaca sme pre vás pripravili špeciálne tematické menu. V novembri sa môžete tešiť na menu z husaciny a diviny, v októbri na tekvicové špeciality a v práve prebiehajúcom septembri vás pozývame na hubové kulinárske nebíčko v papuľke.

HUBOVÝ 
SEPTEMBER

 

DRY AGED BRAVČOVÁ KOTLETA,
grilivoné antipasti, lesné kuriatka

300g/200g (1,3,12)  16,90 €

Dry-aging tzv. suché zrenie je najvyužívanejší spôsob zrenia mäsa, ktoré trvá 10-14 dní. Jedine z poriadne vyzretého kúska mäsa urobíte dobrý steak. Každé mäso potrebuje pred kuchynskou úpravou vyzrieť. Nedostatočné zrelé mäso je tuhé, tvrdé a chýba mu očakávaná krehkosť, šťavnatosť a mäkkosť.

JAHŇACÍ HREBIENOK,
hluzovkovo-zemiakové pyré, grilovaná zelenina, demi glace

200g/200g (7,9)  21,90 €

Jahňacie mäso je neuveriteľne bohaté na živiny. Obsahuje množstvo zdraviu prospešných látok. Konzumáciou jahňaciny sa tak predchádza výskytu arteriosklerotických zmien, ktoré spôsobujú infarkt a cievne mozgové príhody. Obzvlášť sa odporúča diabetikom, deťom, starším ľuďom a v období rekonvalescencie.

FLANK STEAK S HUBOVÝM RAGU,
ravioly plnené ricotou a špenátom 

150g/150g (1,3,7)  18,90 €

Huby bojujú proti chorobám. Huby obsahujú veľmi veľa látok, ktorým sa pripisujú protirakovinové účinky. Pre nízky obsah sacharidov, nízky glykemický index, vyšší obsah bielkovín ako aj hodne  vitamínov skupiny B sú huby vítanými potravinami pre ľudí s cukrovkou, obezitou a metabolickým syndrómom.

Tematicke mesiace-03.jpg

U NÁS MÔŽETE PLATIŤ

Visa_Logo_2.png
Maestro_logo.png
Logo_DOXX PLUS-01.png
Logo_Edenred_Digital use.png
Calio_logo.png
Logo_Up Slovensko.PNG
 
ONLINE REZERVÁCIA