Príbeh Bernard Pubu v Maladinove

Ako sa stalo, že prvý Bernard Pub na Slovensku bude práve v Maladinove? Prečo sme sa nerozhodli pre lokálnu značku? Aký je vlastne príbeh Bernard Pubu v Maladinove?


Všetko to začalo chvíľu po začatí stavby, na jeseň v roku 2018. Vraveli sme si, že pre našich zákazníkov chceme niečo iné. Niečo, čo na Liptove ešte nie je a zároveň by sa to zhodovalo s našou filozofiou - ponúkať to najlepšie, čo môžete zažiť. Naše pátranie na Slovensku bolo neúspešné a tak sme oslovili našu rodinu na Morave - Dostali sme kontakt na obchodného manažéra Bernard Pubu. Rodinný pivovar Bernard je značka, ktorú pozná takmer každý a ktorá sa vyznačuje svojou poctivosťou, tradičnou výrobou a jedinečnou chuťou nepasterizovaného piva.


"Bernard je oblíbeným pivem lidí, kteří si chtějí opravdu pochutnat a jdou stejně jako Bernard svou vlastní cestou. Je životním stylem, kultem..."


Prvé stretnutie nasledovalo veľmi rýchlo. Dostali sme možnosť pozrieť sa priamo do pivovaru v Humpolci, otestovať chuť piva aj zoznámiť sa s príbehom Bernardu. Nasledovala prehliadka Bernard Pubov v Prahe. Z výletu sme boli všetci (rodinný tím aj architekt a šéfkuchár) nadšení. O niekoľko stretnutí neskôr, aj so samotným pánom Bernardom, sme sa definitívne dohodli na spolupráci. V Maladinove bude prvý Bernard Pub na Slovensku. A aby nám piva na Liptove nebolo málo, rozhodli sme sa aj pre iný jedinečný druh atrakcie - pivné kúpele Bernard.


Ako vravíme, v Maladinove nič nevzniklo náhodou. Chceli sme vám dopriať originálne formy zážitkov a preto sme sa rozhodli pre značku Bernard.


Fotka z našej návštevy Bernard Pubu u Jezera, v Prahe. Prítomnný bol najužší tím Maladinova.



A čím sa pivo Bernard tak od ostatných značiek? (zdroj https://www.bernard.cz/cs/pivo/cim-se-odlisujeme.shtml)

  • Receptom, špecifickým práve pre značku BERNARD.

  • Výnimočnými surovinami.

  • Kvalitným sladom, vyrábaným vo vlastnej humnovej sladovni v Rajhrade u Brna, kde zachovávame tradičné spôsoby výroby.

  • Používame len najkvalitnejšie odrody českého chmelu, ktoré garantujú správnu horkosť. 

  • Propagujeme si vlastné kvasnice.

  • Používame vlastnú vodu z Vysočiny, ktorá má pre použitie v pivovarníctve ideálne vlastnosti.

  • Zachovávame tradičný dvojrmutový postup výroby na varni.

  • Oddeleným hlavným kvasením na spilce a dozrievaním piva v ležiackej pivnici.

  • Mikrofiltráciou, ojedinelým postupom záverečného ošetrenia piva, ktorý robí z Bernarda skutočne výnimočné pivo.

  • NEPASTERIZUJEME !!!